Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

31 d’oct. 2011

El fill de Moisès Broggi acusa ERC i RCat d'aprofitar-se del seu pare


Avui és un d'aquells dies que per parlar del Dr. Broggi tornaran a acusar-nos de llançar merda i no respectar un patriota de pro que en els seus 103 anys ha decidit anar a la llista d'Esquerra al Senat espanyol en una mena de favor que ens fa a tots els indepedendentistes perquè així ens puguem oblidar de totes les maldats que han fet, entre elles posar l'espanyolista Montilla al capdavant del país.

Per contra, és el moment d'aportar la dosi necessària de realitat que tant poc agrada als sectaris d'aquest país (en diuen això, llançar merda). Doncs avui, ho sentim molt, us toca un nou cubell d'aquests que tant us agraden, un cubell que els hi llança a republicans i reagrupats Marc Antoni Broggi atesa la instrumentalització immoral i absent de tota ètica que han fet del seu pare, el doctor Moisès Broggi.

Val a dir que Marc Antoni Broggi (Barcelona, 1942) és també doctor en medicina i cirurgia i des de 1991 ha estat el cap dels serveis de cirurgia general de Can Ruti i president de la Societat Catalana de Bioètica a més de professor a l'Autònoma, o sigui, una persona llegida i estudiada i amb una vocació d'ajuda a l'altri que fa que les seves declaracions sobre el què ha fet ERC amb son pare, a més de la relació paterno-filial existent, ens hagin de corprendre a tots i ens ensenyin com són aquesta gentota al capdavant d'ERC i RCat: una colla de miserables.

Doncs bé, Marc Antoni Broggi va anar aquesta setmana a què l'entrevistessin a RAC1 al programa Via Lliure sobre el seu darrer llibre que tracta sobre l'eutanàsia i ha considerat que "hi ha bastant d'aprofitament i d'utilització" amb la inclusió de son pare a les llistes d'Esquerra. Marc Antoni Broggi considera que són pare no podrà ser senador "perquè això està a Madrid" i manifesta que no vol seguir parlant del tema. Sembla que el fill del Doctor Broggi està enfadadíssim amb ERC i RCat.




Li hauria de fer molta vergonya a Esquerra i Reagrupament aprofitar-se d'un ancià de 103 anys. Però no en tenen, què podem esperar d'aquells qui van fer Montilla president? Aíxi doncs acabarem dient... Oriol Junqueras, Alfred Bosch, Joan Puigcercós i Joan Carretero: no teniu vergonya !

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou patètics. De debò creieu que aquesta actitud infantil i de nen malcriat esteu treballant per a la unitat? Bé, segurament en cap moment teniu la unitat de l'independentisme com a objectiu. Seguiu així, sou dignes d'estudi.

Anònim ha dit...

Si el doctor Broggi ara te 103 anys no va poder nàixer a Barcelona a 1942, seria a 1908.ç
Pel demés, totalment d'acord en rebutjar l'ús partidista i injustificable que els d'Esquerra ( ERC està morta i enterrada) en fan d'aquest jubilat, és lamentable.

magos ha dit...

anònim: que està parlant de la data de naixement del fill del sr. Moisès Broggi! Què es diu marc Antoni. allò de lamentable és el que encanta a Madrid i als serveis d’informació secreta d'Espanya. Els catalans som uns caïnites empedreïts que, anem per la vida com a eterns adolescents: "Ara t’estic amic, ara no t’estic amic". Anem fent que, no els cal fer la feina als anticatalans. Els hi servim la feina amb safata de plata". Fem pena, sempre barallats!

Anònim ha dit...

Quina actitud esperes d'un país que porta quasi 300 anys insultat, vexat i humiliat, on hi ha dues societats que gairebé no es miren a la cara; amb uns partits polítics que fomenten (per mantenir l'ordre establert) el "tot i que"... La societat catalana és una societat malalta a la que han d'extreure un tumor que es diu "Espanya" (part d'aquest tumor el formen els partits polítics del Parlament, és clar).