Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

28 d’oct. 2011

Els serveis prestats per Alfred Bosch a l'espanyolista Montilla



Després de vendre'ns a tort i a dret la renovació d'ERC, curiosos de mena com som, hem volgut fullejar el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, una mena de quadern de bitàcola de la realitat que tant agrada amagar a alguns en aquest país, per fer la prova del cotó al candidat d'ERC a Madrid, Alfred Bosch, després de totes les sospites que ens va generar en l'article anterior el seu cap de campanya, Lluís Salvadó, un peó al servei de Pepe Montilla.

Com era d'esperar les sospites s'han vist confirmades i disposem de l'autoritat moral per afirmar que de renovació res de res i que Alfred Bosch va ser durant el segon tripartit de l'espanyolista Pepe Montilla una d'aquestes boques agraïdes a qui Xavier Vendrell àlies "Vendrelletti" anava a recollir l'impost revolucionari.

Alfred Bosch i Pascual ha estat 30 mesos en nòmina de Pepe Montilla des del seu nomenament mitjançant RESOLUCIÓ VCP/2301/2008, de 14 de juliol, de nomenament, amb caràcter eventual, del senyor Alfred Bosch i Pascual com a coordinador de l'Àrea d'Història i Pensament Contemporani de la Direcció General d'Acció Departamental, un d'aquells càrrecs que servien en aquella època per finançar ERC mitjançant Vendrelletti i, en l'actualitat, per tancar algun llit d'hospital. Perdoneu la demagògia però és evident que a la situació que hem arribat a l'actualitat es deu a aquesta mena d'actituds per part de la casta política que ha manat en aquest país els darrers anys. 

El sou públic que s'ha emportat Alfred Bosch durant aquest temps ha estat exclusivament per les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són les d'assessorar la Direcció General d'Acció Departamental en temes d'història i pensament contemporani, o sigui no fotre ni brot. Això sí, pasta gansa que haurà anat molt bé a les arques de l'ERC dels Carod i Puigcercós que van vendre el país a l'espanyolisme de Pepe Montilla.

Segons les dades de la mateixa Generalitat aquest és el sou que s'ha endut el candidat d'ERC a Madrid en 2 anys i mig per no fotre ni brot (bé, sí, va encarregar una enquesteta a la UOC per valor de 200.000 euros quan a preu de mercat te la fan per 45.000-60.000 €):

Bosch i Pascual, Alfred - Sou de 30 mesos

---------------------------------------------
Sou base funcionari A, nivell 30: 33.271,50 €
Complements salarials:            79.410,60 €
---------------------------------------------
                      TOTAL:     112.682,10 €
                              18.748.724,00 PTA 

Ens sembla un escàndol que algú que ha tingut un sou públic superior al d'un diputat al Parlament de Catalunya per no fotre ni brot i a més nomenat per Pepe Montilla amb la finalitat de donar part del sou a Vendrelletti, Puigcercós i Carod ens el venguin com la renovació. La realitat és la què és, encara que alguns creguin que tirem merda. 

Qui s'ha tirat merda a sí mateix ha de donar les explicacions pertinents, per la nostra part no pensem anar a votar el 20 de novembre.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

ah! i el imbècil del Urielde on va estar cobrant 7 anys? no era del tripartit?ahhhhh

Josep Maria Sala ha dit...

Jo vull un Estat Propi i votaré a la Coalició ERC-Rcat-Catalunya Sí

Aminomenganyeu ha dit...

No tinc cap dubte que aquest web el promou Ciudadanos.

Anònim ha dit...

Dividir l'independentisme és la tàctica a la que han estat jugant la dreta catalana i els poders fàctics espanyolistes des dels anys 80. Per això em pregunto a qui beneficien alguns xiringuitos o el llençar continuament fems sobre ERC.

Anònim ha dit...

Els serveis d'inteligencia (?) espanyols no descanseu per donar pel cul, eh!. SE US VEU D'UNA HIRA LLUNY QUE SOU UNS FRIKIS ESPANTOLS. DESGRACIATS. (A més, podrieu estudiar una mica, es nota molt que la pàgina no esta feta a Catalunya)

Pere de Clariana ha dit...

TREBALLANT PER ESPANYA?

Molt bé, us felicito fills.

Anònim ha dit...

Aquesta web fa fàstic. De fet, l'independentisme català fa fàstic. I per descomptat no penso votar MAI els talibans de SI.

Anònim ha dit...

Molt apropiada la part de dalt amb dues franges vermelles i una groga més gran al mig.

No voteu no! i els vostres no-vots aniran als espanyols.

Anònim ha dit...

Aquesta pàgina fa fàstic. Jo ERC-RCat-Catalunya Si. Independència !

Anònim ha dit...

Aquesta web és vergonyosa, no només seguiu el joc a l'espanyolisme i us permeteu erigir-vos en portaveus de tots els independentistes no sé amb quin crèdit, i no només llenceu merda al damunt d'Alfred Bosch quan no teniu ni puta idea del que ha estat fent durant aquests anys, sinó que a sobre manipuleu el vídeo de Barcelona Decideix donant-li un significat contrari el que té. Això vostre és de denúncia, espero que la gent de Barcelona Decideix us porti als tribunals.

Anònim ha dit...

ATENCIÓ: En Carretero ha assegurat a l'actual direcció d'ERC que té 15 individuus destinats a fer comentaris en aquesta web contra Solidaritat. Quins gran polític el metge de Puigcerdà!