Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

27 d’oct. 2011

Qui és Lluís Salvadó, cap de campanya d'ERC i Alfred Bosch ?


Lluís Salvadó, informa Nació Digital que és el cap de campanya d'ERC a les eleccions espanyoles. Segurament l'han triat a ell perquè en sap un munt d'aquestes coses d'Espanya. No debades, mitjançant el DECRET, 550/2006, de 12 de desembre, José Montilla i Aguilera, àlies "El Cordovès", dirigent del PSOE i president de la Generalitat amb el segon tripartit orquestrat per Esquerra, el va nomenar Delegat de Govern a les Terres de l'Ebre. Salvadó, convertit en peó del segon tripartit i de Pepe Montilla, s'hi va estar fins que Artur Mas (CiU) el va cessar el propassat 11 de gener de 2011.

Però com Puigcercós va a cavall del projecte polític de Mas i Duran renunciant a la independència i apostant pel pacte fiscal inconstitucional, això té premi pels republicans, àdhuc aquells més ben instal·lats en el montillisme, cas de Salvadó. El premi per l'ebrenc d'en Salvadó ha estat una motxilla a la Diputació de Barcelona en concepte d'assessor del grup d'ERC a la Dipu, com a grup 6 del personal eventual d'assessorament especial i rep una retribució econòmica superior als 3.500 euros mensuals. La seva dedicació, a més, no és exclusiva.

No és exclusiva, esclar, perquè amb el sou que li paguem els contribuents s'ha allibertat per dirigir la campanya d'ERC i Alfred Bosch. Un exemple més de cooptació i corruptela que genera aquest megaens anomenat Diputació de Barcelona, que disposa d'un pressupost de 700 milions d'euros. Una menjadora per aquells qui es porten bé. 

L'independentisme honest no pot deixar de posar de manifest totes aquestes qüestions i recordar que Alfred Bosch s'ha negat a investigar l'escàndol de les motxilles de la Diputació, de ben segur "amb l'assessorament tècnic" del seu cap de campanya, el peó de Montilla Lluís Salvadó. 

Davant d'aquest pasteleig, només tenim una opció: no votar-los.

1 comentari:

Mª Assumpció Grau ha dit...

Ostres, quina decepció, anava a votar ERC per Broggi però m'estic adonant que de renovació res de res, només era una operació de cara a la galeria per tenir-nos enganyats.

Em sap molt greu pel Dr. però ja he decidit que no votaré ERC havent llegit el que aquí s'explica.

El què no entenc és perquè no surt als mitjans!!!!

Maria Assumpció.