Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

27 d’oct. 2011

RCat s'enfada... i menteix als mitjans




Avui hem rebut aquest correu electrònic de l'àrea de premsa de Reagrupament (RCat) i que reproduïm a continuació:

De: Premsa Reagrupament
Data: 26 d’octubre de 2011 17:11
Assumpte: Nota aclaratòria. Sobre el nom de la coalició independentista ERC-RCAT-Catalunya Sí
Per a: Area de Premsa



Benvolguts, benvolgudes

Sense ànim d'esmenar ningú –atès que hem detectat alguns dubtes i vacil·lacions de nomenclatura–, ens agradaria que prenguéssiu nota del fet que la candidatura que es presenta a les eleccions a Corts espanyoles el pròxim 20N s'anomena de forma col·loquial "la coalició independentista", "la coalició Esquerra-Reagrupament", la "coalició ERC-RCAT-CatSí", etc., encapçalada per Alfred Bosch al Congrés i pel doctor Moisès Broggi al Senat.

És a dir, Alfred Bosch, o Moisès Broggi, no són els candidats de cap partit en concret sinó d'una coalició formada per dues organitzacions polítiques (ERC i RCAT) i una plataforma cívica (Catalunya Sí), de la mateixa manera que no es presenta un sol partit independentista a aquestes eleccions, sinó la suma dels dos esmentats amb Catalunya Sí.

Gràcies per la vostra paciència i pel vostre interès.

Cordialment,

_____________
Àrea de Premsa

607 116 687
premsa@reagrupament.cat
Facebook Premsa Reagrupament
Twitter Premsa Reagrupament

Seu nacional
Malgrat, 93
08016 - Barcelona
932 137 177
www.reagrupament.cat




Val a dir que quan un partit ha de fer un comunicat de premsa tan críptic com aquest on s'intenta enganyar els mitjans de comunicació és fruït del batibull que viuen les bases del partit de Carretero, totalment rebotades amb la proposta de federar-se i diluir-se amb una ERC controlada ni més ni menys que per Joan Puigcercós i on el paper d'Oriol Junqueras i la seva capacitat de moviments és merament testimonial.

Però el que no està gens bé és enganyar els mitjans de comunicació o donar-los ordres de com han de fer la seva feina, cosa que demostra el nerviosisme i la trencadissa que viu en aquests moments RCat fruït de la seva absorció per part de Joan Puigcercós.

Els dubtes i vacil·lacions que ha detectat RCat en la nomenclatura és precisament que RCAT HA ESTAT TOTALMENT ESBORRADA de la nomenclatura. La coalició electoral que ha signat Carretero fulmina les sigles del seu partit a la papereta de vot com ja vam avisar aportant les dades de la Junta Electoral Central sobre les coalicions validades. Que no es queixin si signen la seva desaparició. És més, el passat dilluns 24 d'octubre vam poder veure el candidat Alfred Bosch (ERC) fent campanya a Figueres i com podeu veure a la foto, de vacil·lació o dubtes cap ni un, Bosch és el candidat d'ERC i així es presenta davant dels mitjans:

Prou mentides amb suposades coalicions que no existeixen, 
Bosch és el candidat d'ERC com podeu veure

I parlar de plataforma cívica d'una plataforma integrada per militants d'ERC, consellers nacionals, gent que ha estat a la menjadora del tripartit endollada per ERC usurpant les sigles de la coalició independentista SI és tenir molta barra com ja vam destapar en exclusiva aquest cap de setmana

Davant de tots aquests moviments d'ERC per fagocitar l'independentisme conseqüent i no diluir-se en el projecte polític de Duran Lleida els independentistes només tenim una opció i no és la paciència sinó castigar-los i no anar a votar el 20-N.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaria bé que posessis el teu esforç criticant els enemics de debó, no pas companys independentistes la veritat.

Una cosa és cridar a no votar i l'altra dedicarse completament a embrutir a d'altres partits independentistes.

Anònim ha dit...

La veritat cou eh anòmim de les 2:36 ?