Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

8 de nov. 2011

Indignats de Reagrupament contra ERC


En els darrers dies ha aparegut a la xarxa un web que, des de l'estètica indignada, reclama el sabotejar les eleccions espanyoles del 20N. Aquests autoanomenats independentistes indignats afirmen que si el proper 20 de novembre posem en el mateix sobre de votació la papereta del PP, una estelada i l'estampeta de Josemaria Escrivà de Balaguer "el caos es generarà tan bon punt es faci el primer escrutini al qual se li sumaran els interventors del PP i d'ERC. El del PP s'haurà d'empassar l'estelada per defensar la validesa del vot, els altres interventors apostaran per la nul·litat i l'interventor d'ERC veurà com els independentistes els castiguem amb una estelada enlloc de la seva papereta." També s'afirma que "aquesta situació allargarà el recompte fins a altes de la matinada a totes les meses electorals catalanes. Tots els vots nuls hauran de ser elevats a la Junta Electoral Provincial per a la seva posterior revisió, impedint d'aquesta manera que Catalunya tingui resultats la mateixa nit que els tigui tota Espanya".


La campanya té la seva gràcia, perquè no dir-ho, i hem volgut esbrinar qui està al darrera de tot això. La primera línia d'investigació ens la dóna l'estampeta del fundador de l'Opus Dei, i ens recorda tot el que va passar-li a ERC a les darreres eleccions municipals a Girona ciutat, on per tan sols un vot, va perdre la seva representació municipal en benefici de Reagrupament (que en aquella ocasió, a diferència d'ara, feia campanya contra ERC integrada a la Candidatura d'Unitat Popular. El vot nul amb l'estampeta d'Escrivà de Balaguer va acabar al Constitucional i ERC es va quedar fora del consistori per tal sols un vot.

La segona línia d'investigació ens porta al descontentament de les bases gironines de Reagrupament, que van fins i tot afirmar que es negaven a fer campanya per ERC atès que Joan Puigcercós havia imposat la seva candidata com a cap de llista, Teresa Jordà, enlloc del prestigiós reagrupat Quim Torra, de qui ja vam parlar un dia atès que va afirmar que ERC li havia près el pèl.

La tercera línia d'investigació és descartar que aquest web, certament, vingui de sectors quissoflautes o del moviment #15M per poder afirmar amb forces garanties que l'autoanomenada #op20Ncat és obra de sectors reagrupats. I la nostra investigació ha donat els seus fruïts. Curiosament hem trobat un bloc d'un associat a Reagrupament de Blanes molt indignat i que uneix en el seu bloc la imatge dels indignats amb la dels reagrupats (curiosa mescla!) i sembla ser que l'autor és de Blanes (província de Girona):


Queda clar, doncs, la vinculació entre certs indignats amb Reagrupament, especialment a la província de Girona. Les sospites són massa evidents. La mala malor que va provocar la juguesca a Quim Torra també, i ara s'ho paguen acarnissant-se amb ERC Girona servint-se de l'estampeta d'Escrivá de Balaguer. Molt malèfic tot plegat. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

I la quarta linia d'investigació ens porta directament cap a ......................... vosaltres mateixos! O us penseu que la gent som tontos? Per favor... Pareu de fer el ridícul solidaris solitaris!