Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

11 de nov. 2011

Joan Carretero: Donde dije Diego digo digo

La vertadera estratègia del Doctor

S'apropa Nadal i alguns tornen a casa com deia l'anunci del torró. És el cas del líder de l'escissió d'Esquerra Joan Carretero que després de l'estrepitós fracàs electoral que va tenir el passat 28 de novembre ha decidit tornar a la casa gran del poltronisme, Esquerra, aviam si li perdonen la traïció i l'omplen de càrrecs a ell, a la seva amant de 28 anys Sandra Lomas i la seva fidel Sancho Panza, Rut Carandell. Els 800 associats a RCat, moneda de canvi que es quedaran sense càrrec i passaran a ser militants d'Esquerra.

Carretero, en aquesta estratègia de tornar a Esquerra s'ho ha d'empassar tot (com la Lomas, he he he) i si bé fa menys d'un any deia que Reagrupament no s'havia de presentar a les eleccions espanyoles, ara ja no vé d'aquí: 


Mai no us presentaríeu a unes eleccions espanyoles?
—Ara no. Però no vol dir que d’aquí a un any, la majoria d’associats vulguin participar-hi. Però atès que volem la proclamació unilateral de la independència, la nostra expectativa és el Parlament de Catalunya, no el de Madrid.

Doncs sense que la majoria d'associats hagi decidit re, el doctor de Puigcerdà, erigit en un nou Quixot, ha parlat amb els molins de vent hi ha decidit que sí, que a Espanya ara sí toca. La coherència d'un cadàver polític que busca una sortida a l'atzucac.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com si vosaltres haguéssiu demanat opinió als militants abans de començar aquesta PATÈTICA campanya per l'abstenció o l'estelada. xDD