Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

12 de nov. 2011

Jiménez Losantos dóna la recepta per aconseguir l'Estat Català


L'espanyolista Federico Jiménez Losantos va donar ahir la recepta per aconseguir el 2014 el tan desitjat Estat Català. L'home, tot i reconèixer que era millor no dir res per no donar-nos cap mena de pista als catalans, no va poder evitar deixar-ho anar.  I ho va fer a la seva emissora esRadio, on va venir a dir el següent:

"Si yo fuera separatista, votaría nulo, con la banderita esa de la estrellita, o mejor aun, metería una papeleta del PP... cuanto mayor sea la mayoría del PP, mejor para el independentismo... pero mejor que nos callemos para no darles pistas a esos totalitarios... con una mayoría absoluta del PP y ningún diputado separatista en Madrid, la secesión estaría asegurada... ¡Pues que se vayan de una vez, con todos esos titiriteros subvencionados!"


La lògica del raonament d'en Federico és apostoflant. A Madrid no li fa cap mena de por una mòmia o un peix bullit sobre qui carregar els neulers, el que si que li fa por és que una majoria anticatalanista totalment forassenyada i històrica com la que aconseguirà el PP el dia 20 no compti amb cap separatista per fer-hi front, cosa que suposarà que els separatistes estiguem a la colònia organitzant la resistència i la secessió.

Per tant, tothom a fer cas de les teories dels espanyolistes i a posar en pràctica la seva eqüació:

VOT NUL + ERC (0 DIPUTATS) + MAJORIA ABSOLUTA DEL PP = INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA