Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

13 de nov. 2011

Carretero contra l'independència fiscal d'Alfred Bosch


El president de Reagrupament, Joan Carretero, va afirmar el passat dijous que el concert econòmic és impossible. "No és que ho digui jo, ho diuen els espanyols", ha recordat. Tot i això, ha indicat que la coalició ERC-RI.CAT que es presenta a les eleccions del 20N donarà suport a CiU per intentar superar el dèficit fiscal que provoca un model de finançament "injust". 

Doncs si del que es tracta és donar suport a CiU, tot vot a ERC és un vot llançat a la paperera i el que caldria és reforçar l'opció de Duran i Lleida per evitar que el PP surti reforçat a Catalunya. Nosaltres, no obstant, som partidaris de l'abstenció activa.

"Sí els ajudarem" va reblar l'exconseller del primer tripartit en referència al Dioni de la Franja. No entenem, a no ser que s'hagin tornat tots bojos a Esquerra com Carretero pot fer mítings contra el concert econòmic, quan aquest és l'eix prioritari i principal de la formació liderada per Joan Puigcercós al Parlament. I més, quan CiU està comprant candidats d'Esquerra per que li donin suport al pacte fiscal, però això ja us ho explicarem demà en exclusiva, que passeu un bon diumege :-)