Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

7 de nov. 2011

La número 1 d'ERC al Senat o l'estafa de Moisès Broggi


Aquells qui volgueu tirar el vostre vot votant la candidatura del pacte fiscal, o sigui ERC o CiU (quan rebeu la propaganda electoral a casa fixeu-vos que vol fer ERC a Madrid en el seu primer punt), heu de saber que us estan prenent el pèl amb Moisès Broggi.

Votar Moisès Broggi és una pura estafa i utilització del vostre vot amb l'única finalitat de què si sona la flauta, ERC podrà pagar algun dels deutes que l'estan escanyant en l'actualitat (35 hipoteques). 

Primer, perquè Moisès Broggi ha admès aquesta passada setmana que "el Senat no serveix per a res" i que "s'ha convertit en el destí d'uns quants enxufats". Per què hauríem de votar-lo doncs? Per "no fer res" o per "enxufar-se"?

Segon, perquè si Broggi (llegeixis l'enxufada), sortís, hauria de treure 600.000 vots. O sigui que traduït en vots al Congrés, Esquerra hauria de fer uns 10 diputats (l'enquesta de la Razón d'avui només li dóna 1). Un altre engany per entabanar gent de bona fe que li pugui caure bé aquest vellet que no se li coneix cap mena de lluita antifranquista ni independentista durant l'època Pujol (!).

Tercer, i el més important, perquè votant Broggi no el votes a ell, sinó a la seva substituta, de l'aparell d'ERC a Cardoua, na Carme Bertral i López, també coneguda com "l'enxufada" i això ja és un frau en tota regla i una utilització vomitiva del pobre ancià. A més, de Carme Bertral se sap ben poca cosa: és una membre de l'aparell d'Esquerra a Cardona i metgessa d'un CAP a més de vocal del consell rector de l'Hospital d'Igualada nomenada per ERC i consellera nacional d'ERC. Tal i com estan les coses al seu sector, suposem que servir-se del pobre ancià li pot ajudar a evitar alguna que altra retallada i pagar diligentment la carta financera a ERC si hipotèticament tingués els inabastables 600.000 vots.

Algú hauria de denunciar aquest frau a la Junta Electoral per ser un engany en tota regla a l'elector. No es pot tenir tanta barra i quedar impune i més servint-se de persones amb més de 100 anys d'edat, és una indignitat que el poble de Catalunya no hauria de tolerar de cap manera. Val la pena jugar tan brut amb els nostres avis quan saps que no venceràs ???