Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

9 de nov. 2011

L'independentisme friki


Encara que Ferran Pujol, cap de les forces jedis a Tarraco, ho vulgui amagar, presentant la candidatura d'Esquerra a les eleccions espanyoles com la que representa l'independentisme seriós (el mateix que va dir fa dos dies en un míting: "algun dia hi haurà justícia i aquests de Solidaritat rebran el premi merescut per fer tant de mal a l'independentisme", una prova fefaent de la campanya d'intoxicació d'ERC envers la formació liderada per Toni Strubell, Uriel Bertran i Alfons López Tena, per què no dir-ho) la ex del tripartit, Rut Carandell, ens ha confirmat la sospita que teníem des que varem veure l'actor porno Conrad Son donant suport a l'Alfred Bosch. Suposem que caiguda la careta, aviat ens anunciaran suports com els de Maria Lapiedra, Carmen de Mairena, Chewaka, La Veneno o Josmar.

Dia de l'Orgull friki a Sabadell. La icona per antonomàsia del frikisme en estat pur, o sigui tot allò relacionat amb la Guerra de les Galàxies, s'ha apoderat de la campanya d'Esquerra al Congreso (i diem Congreso i no Cortes perquè encara no sabem si perilla la vida del Doctor Broggi fruït d'una caiguda que va tenir durant la precampanya i que li ha provocat el trencament del fèmur, una lesió molt greu en una persona de la seva edat, i que cal denunciar-ho, és fruït del tragí al qual l'ha sotmès l'Esquerra immoral de Bosch i Junqueras. Dés d'aquesta tribuna li desitgem a Broggi, que porta una setmana ingressat a l'Hospital, una ràpida recuperació).

No sabem si Carretero vol carregar-se la campanya d'ERC o no, però això de què la Rut Carandell compari l'Alfred Bosch amb "Han Solo" ja que farà esclatar "l'Estrella de la Mort que representa el Congrés dels Diputats" és una clara invitació a revalidar la confiança en ERC del seu nucli dur i de la seva base electoral: els adolescents de cara granulosa col·leccionistes d'Ewoks i espases làser. D'això se'n diu fidelitzar el vot en majúscules. No importa que la comparació sigui desafortunada (ens vé a la memòria que qui va carregar-se l'Estrella de la Mort va ser en Luke Skywalker i no Han Solo, per molt que li agradi a la Carandell en Harrison Ford) ni que la classe periodística del país et censuri el baix to i el baix perfil que està prenent la teva campanya. Total, demà la diran més grossa i vés a saber si entra en escena Willy Fog, Heidi o Mazinger Z.

I no us perdeu una cosa, l'Alfred Bosch va començar el seu speech amb un "que la força ens acompanyi" que per alguns pot passar desapercebut, però per nosaltres no. I és que l'independentisme fiscal friki ha de teixir ponts amb la princesa Duran-Leia:


I ja per acabar us deixem una fotografia exclusiva que ens ha facilitat el CNI dels intoxicadors d'ERC a la xarxa en el moment precís de llegir aquest post. Va per vosaltres Bernat Gimeno, Alexandre Miquel, Sergi Morales i Guillem Mataró!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada dia esteu pitjor xD