Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

26 d’oct. 2011

Quim Torra (RCat Girona) reconeix que ERC li ha pres el pèl


El candidat 'frustrat' de Reagrupament de la coalició entre Esquerra i Reagrupament per Girona, Quim Torra, ha assegurat que la formació que lidera Oriol Junqueras "em va proposar ser cap de llista i al cap d'unes hores em van tornar a trucar per desproposar-m'ho". El militant d'RCat reconeix en el vídeo que us adjuntem que ERC li ha pres el pèl ja que "semblava que el tema estava lligat i després va semblar que el tema no estava lligat. I la veritat és que això de què el tema no estava lligat, ni parlar-ne".

La qüestió es centra en que l'aparell gironí d'ERC no accepta Quim Torra com a candidat de Reagrupament ja que no és un membre d'Esquerra i això cou molt a l'aparell controlat amb mà de ferro per Josep Carrapiço, braç executor de Joan Puigcercós (qui mana en realitat a ERC) a Girona i que ha imposat com a cap de llista Teresa Jordà, amiga personal de Puigcercós i exalcaldessa de Ripoll durant 2 mandats gràcies als acords amb el PSOE i Iniciativa. Jordà es troba actualment a l'atur i per això Puigcercós l'ha volgut col·locar de cap de llista d'ERC per Girona on demoscòpicament és IMPOSSIBLE que Esquerra mantingui l'escó que tenia a Madrid.

Novament veiem que la falsa unitat que ven la nova ERC és una farsa i que qui mana al partit per sobre de Junqueras i Bosch és Puigcercós.

Amb tot això, Carretero, líder de RCat i reconegut gironí, no ha dit ni mu sobre el tema malgrat que les bases d'RCat a Girona s'han negat a fer campanya per ERC i ell hagi afirmat a la premsa que el pacte amb ERC és el millor que podien haver fet pensant en els propis interessos de partit fantasejant amb una federació amb ERC que ningú a ERC defensa ni vol sentir a parlar.