Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

2 de nov. 2011

Carretero es ven a la mentida i a l'al·lucinació



És ben curiós i digne d'analitzar el viratge cap a CiU, passant per ERC, i la claudicació en la lluita per la independència política de l'associació política liderada pel Doctor Carretero: Reagrupament. Una de les coses més mal vista per l'electorat i que contribueix a la desafecció política és no complir amb la paraula donada i vendre's la ideologia per un plat calent a taula. Això és el que està fent Reagrupament en l'actualitat, només per salvar unes sigles escindides d'ERC i que tornen, com el torró, a casa per Nadal.

Ens agradaria saber què ha passat en tan sols 11 mesos per renunciar a la defensa a ultrança de la independència política de Catalunya a sumar-se al projecte polític de CiU i ERC, una pinça que com analitzàvem ahir s'està preparant a consciència.

Això deia Carretero fa 11 mesos en un míting a Manresa: "Ara us vindran a veure partits polítics molt més importants que el nostre (en una claríssima referència a CiU i ERC) per vendre-us el concert econòmic, i això directament és una al·lucinació o directament una mentida perquè el concert econòmic és impossible."

Doncs bé, ara Reagrupament s'ha venut a la mentida i a l'al·lucinació, per salvar unes sigles, que com veiem, mai van sortir d'ERC. Són ERC. I faran tot el que necessiti Puigcercós per sobreviure els propers 3 anys al Parlament de Catalunya. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Feu pena amb aquest pseudobloc.