Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

3 de nov. 2011

Moisès Broggi: "ERC no són independentistes"


El candidat d'ERC al Senat, el doctor Moisès Broggi, afirmava en una entrevista EL TEMPS


A Esquerra es qualifiquen d’independentistes. 
No ho són. Ho fan veure. Els interessa més anar defensant l’statu quo, l’estat actual, i mantenir-se al seu lloc.

Unes declaracions rotundes i contundents sobre els seus actuals companys de viatge. No sobta doncs que el seu fill Marc Antoni Broggi acusés aquest cap de setmana a ERC i RCat d'aprofitar-se del seu pare tal i com vam anunciar en primícia des d'aquesta tribuna.

Alguns direu que aquest és un nou intent d'escampar merda a la candidatura d'ERC a les Corts Espanyoles, perquè el Doctor Broggi s'ha animat a recolzar la candidatura d'ERC després de la renovació duta a terme pels republicans en el darrer Congrés d'aquest setembre. Doncs us equivoqueu. En aquesta recent entrevista a Nació Digital de juliol de 2011, Broggi ja desmentia que l'actual president d'Esquerra Oriol Junqueras representés cap mena de renovació:


Penseu que hi ha prou renovació, al partit?
—Al marge del canvi de cares que pugui fer ERC, tot i que tant en Junqueras com en Ridao no són precisament renovació, si no hi ha un canvi de rumb radical, quines siguin les cares oficials no tindrà cap importància, perquè el partit s’enfonsarà més.



Doncs això, quina ha estat l'estratègia miserable d'ERC per enganyar un pobre vellet amb les idees clares fins aquest estiu? A quines pressions l'han sotmès? No ho sabem, el que sí sabem és que té raó en les afirmacions que avui us reproduïm i que desitgem que no tingui cap inconvenient de salut fruït de la dura campanya electoral que avui s'inicia, com denunciava ahir novament el seu fill.

Vergonya, cavallers, vergonya.