Subscribe:
Entrades relacionades

#corrupcioERC

CLICK PER SABER MÉS

3 de nov. 2011

ERC menteix sobre Lluís Llach



Segons ha informat un membre de l'oficina de management de Lluís Llach, Josep M. Vileu, nega que el cantant participi "activament" en la campanya d'Esquerra "ni tampoc en els seus mítings".

"El fet és que en Llach dóna suport com independent a la candidatura d'Esquerra Republicana però no participa activament en la seva campanya ni tampoc en els seus mítings".

Vileu desmenteix així el director de campanya d'ERC, el montillista Lluís Salvadó, que és també un dels homes forts del partit, que havia afirmat al matí que el cantautor participaria en tres actes de campanya de la coalició Esquerrra-Reagrupament-Catalunya Sí i que havia cedit la seva cançó “Que tinguem sort” per als vídeos de campanya.

Tot un aprofitament en tota regla com el de Moisès Broggi però que ha conduit a un ridícul estrepitós a 3 hores d'iniciar la campanya electoral. Comenceu malament nois !

És el moment de recordar com Bruce Springsteen va esguerrar la campanya electoral de John Kerry a la presidència dels Estats Units ajudant a la victòria de George Bush. A ERC li ha passat el mateix, i encara no han començat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com es pot ser tan inútil? Munteu una enquesta i aneu perdent per golejada? És de rucs, però rucs rucs!

Jo crec que sou un submari d'ERC. Amb enemics tan friquis, patètics i ineptes només poden guanyar simpaties, és impossible que els feu perdre un sol vot.